Táncos a sötétben (2000)

Dancer in the Dark

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A hazáját elhagyó naiv, ugyanakkor szeretetreméltó özvegy, acélgyári munkásként kívánja elõteremteni fia számára a szemmûtéthez szükséges pénzt. A betegség örökletes. Az anya egyre inkább csak a sötétségben tapogatózik. De mindenáron küzd, hogy gyermeke elkerülhesse azt, amit õ már nem tud. Az idõ lerövidül, és a homályban tapogatózva elkezdõdik a visszaszámlálás. A szürreálissá fokozódó embertelen munkában a gépek zaja teremti meg a Björk képzeletében kibomló dalok zenei alapját. Az emigráció, a betegség, a nyomor problémáit taglaló alkotás a giccs és a totális eszköztelenség határán egyensúlyozva igazi antimûfajt hoz létre, kultuszgyanúsan irányítva az érzelmeket.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Nem sok mondani valom van.Banom,hogy megneztem.Az emberi aljassag hatartalan.
6
en nem is tudom mit mondjak...

nehez ertekelnem ezt a filmet... a joerzesu emberekre nagy hatassal lesz.
5
Nagyon nyomasztó és szomorú film, de kihagyhatatlan, nagyon tetszett, 8 pont. A vonatos jelenet zseniális, azt kétszer is megnéztem.
3
Az a baj ezzel a filmmel, hogy beadandót írnék belőle, de jelenleg képtelen vagyok arra h értelmes dolgokat írjak. Úristen... Erre most rá kell pihennem...
2
Lars von Trier kétségtelenül legjobb filmje! A főszereplő színésznő elképesztően jó volt, és a többi színész is brillírozott! Hihetetlen nagy társadalmi kritikája van, elgondolkodtató, hogy mennyire aljasak és kegyetlenek az emberek az olyanokkal, akik egy légynek sem tudnának ártani...

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


10/10
1
Megrázó film, nem semmi!
Aki szereti a maradandó nyomot hagyó filmeket, annak főként ajánlom!