The Treatment - A kezelés (2014)

The Treatment

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Nic Cafmeyer (Geert Van Rampelberg) egy különösen kegyetlen, pedofil indíttatású gyerekrablás ügyében nyomoz. Az eset a bárki számára felkavaró szörnyűségek mellett személyesen is érinti: a pszichopata Ivan Plettinckx (Johan van Assche) évtizedekkel korábban elragadta mellőle a kisöccsét, tettét azonban nem lehetett rábizonyítani, a közveszélyes őrült szabadlábon van, levelekkel és meglepetésszerű látogatásokkal zaklatja a férfit.
Az ügy szálai egyre szövevényesebb, betegesebb mélységekig vezetnek, mígnem kiderül, hogy korántsem egyedi esetről van szó, és úgy tűnik, valamilyen módon Plettinckx is érintett a bűntényben. Cafmeyer saját elméjének épségét is kockáztatva, a hivatalos utat megkerülve ered a titokzatos elkövető nyomába, miközben halványan felsejlik előtte a remény, hogy végre megtudhatja, mi történt valójában a testvérével.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

67
Brutál jó film! 10/8 Hány ilyen "állat" szaladgálhat szabadon a világban? Borzalom...
66
Nem szeretnék túl okoskodónak tűnni, de sajnos az ilyen fajta “sexuális borzalom”, nem mai keletű. Sőt,talán nem túlzok, ha azt írom, több száz évvel ezelőtt az emberek egészen másként kezelték az eféle “dolgokat”.
65
Egy kicsit magára kell hogy találjon az ember a film megnézése után. Egy pár napig a hatása alatt voltam, vissza-vissza tértek részletek. Nem tudom mi járhat egy olyan ember fejében, mi zajlódhat le a lelkében, aki csak így képes “élni”. Nagyon jó filmnek tartom. A téma eleve betalál az ember lelkébe, de maga a kivitelezése is remekül sikerült. Köszönöm a töltést. Aztán ne feledjük: Ádám és Éva volt. Valaha.
64
A vége valami brutál, a férfi főszereplő alakítása pedig fergeteges...10/10
63
Ha a valóság tényleg ilyen, akkor marha nagy gáz van... A film amúgy jó, de vannak benne elkapkodott, ki nem fejtett és le nem zárt történések, szerintem túl sok is. 7/10
62
Szörnyen brutális és kegyetlen! De sajnos, ilyen a valóság! Fantasztikus színészi alakítást nyújtottak, és sok amerikai filmet felülmúl! Köszi a feltöltést!
61
Nagyon jó film es egyben rettenetes is hogy ilyen fergek vannak koztunk
60
NEKEM NAGYON NEM TETSZETT - HOSSZÚ, VONTATOTT!!! MAX:5-ÖS!
59
Jó film, nagyon kemény témával! A befejezés nem tetszett, ezért 9/10
58
Egy kritikával járulok hozzá mert a szívemből szólt az írója: "Rendkívül erős film ez, rettentően az. Ez az első belga film amit láttam, de biztos hogy nem az utolsó. Üt és kemény és valós. És a legutolsó dolog benne a legszörnyűbb. Valós. Annyira sok feszültség van a filmben hogy lesokkolja a nézőt és nem engedi, egyszerűen leragaszt a székbe. Ehhez hozzájárulnak a fenomenális alakítások, elképesztőek, főleg a főszereplőjé(Geert Van Rampelberg). Nagyon sok tartalmi csavar van benne, én legalább is csak kapkodtam a fejemet a film közepén. Ez most komoly? Végre egy kiszámíthatatlan film? Eljött ez az idő, amikor 2014-ben egy olyan filmet kapunk, amelynek forgatókönyvét már nem másoljuk le szinte látás nélkül? És nem elég az, hogy sok a csavar, de azok ütnek és rendkívüliek.
Nekem nagyon tetszett, lekötött, nem engedett és sokkolt! Néha ilyen is kell, hogy végre felkapjuk a fejünket. Aki pedig - velem együtt - nem látott még ezen kívül belga filmet, az szerintem csemegézzen belőlük, én is azt fogom tenni."