Thor - Sötét világ (2013)

Thor: The Dark World

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja.
A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

160
Szeretem a Marvel filmeket, de ez pillanatra sem kötött le. Az első rész közben is volt idő egy mosásra és teregetésre, de ez borzasztó unalmas volt számomra. Loki nélkül biztos átaludtam volna. 10/4
159
Megunhatatlan. Főleg Loki miatt.
157
Nagyon jó film kedvenc 10/10
156
Nekem nagyon tetszett, várom a 3. részt.
155
Nagyon tetszett! Szerintem jobb volt mint az előző része... 10/10
154
A filmel nincs gondom.Magyarszinkronos a film,de sokszor idegen nyelven vartyognak ahoz joleenne felirat.Mas filmeknél is igy van.
151
http://vidto.me/mcmbf3hp7ya3.html