Transformers: Az utolsó lovag (2017)

Transformers: The Last Knight

Értékeléshez regisztráció szükséges!
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS - AZ UTOLSÓ LOVAGban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

177
nekem nyagyon tecet édemes megnézni nem úlamas film 10/10
176
Nekem nagyon tetszett! Talán később még egyszer nézhető. Optimus belépői kicsit már sablonosak, az egész filmben egy mellék szereplő az én meglátásom szerint.
175
Nem rossz a film, bár, nekem már a 3-madik rész után gyengék a transformers filmek, persze, a transfomers világ az bővül, de nem is tudom, a negyedik és ez iránt a rész után szintén ugyan azt érzem, bár, kicsit érdekes, hogy belevittek egy kis ezt, egy kis azt, de nem volt rossz, de az első és a második résztől nem jobb! Ez fix, de legalább, mint már írtam, bővül a story története, ezért is volt jó megnézni.

Grandmaya : Teljesen meghatott amit írtál, mert gondoltam rá, hogy én is írok egy ilyen beszámolót, persze az én stílusommal, de ez is nagyon tetszett!
174
Elég hosszú komment lesz, mert nem csak a filmről alkotott véleményemet foglalja magába.

A film.
Látványos, tényleg leköti az ember figyelmét. Nekem őszintén szólva inkább egy különálló filmnek felel meg. Kissé kavart a történet, legalábbis számomra. Ami nagyon zavart, az a (inkább spolier-be rakom)...
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Összességében tetszett, a látvány kárpótolt engem a zavaró részekért. Transformers rajongóknak ajánlom, vagy aki szereti a látványos, akció dús filmeket.

A most következő kis megjegyzésem NEM spoiler, hanem azoknak szól, akik gyerekesen lereagálják egymást a vélemények miatt. Tehát a filmhez nincs köze, csak nem akarom, hogy kilométeres helyet foglaljak. Előre szólok: nem fogok válasszal méltatni senkit aki reagál a lenti kis megjegyzésemre. Én úgy éreztem ezt itt kell hagyjam, én így gondolkodom erről a dologról. Számomra ezzel ki is merült a téma, emiatt sem fogok többet foglalkozni vele.

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

173
látvágyos, végig lekötötte a figyelmem, nem szabad tul gondolni csak élvezni a látványt
172
Ez a negativ kommentelő embereknek szól:
Először is ha nem tetszik akkor ne nézzétek.
Másodszor ,mert kell mindenben a rosszat nézniennyire nagy kritikusok vagytok, akkor csináljatok egy ennél jobb filmet, ha már ennyire lenéztek egy hires embert. Ti hozzá képest semmit nem tettetek le az asztalra...Szóval amíg nem látom a neveteket egy film címe alatt addig fejezzétek ezt be.Szerintem nagyon jó film lett. Attól hogy neked nem tetszett , senki sem kíváncsi a véleményedre. És attól hogy írsz egy negativ kommentet , mintha te lennél a nagy szakértő, nem leszel több a másiknál. Az ilyen viselkedéssel ,hogy híres emberek munkáját mocskolod , ugyanott a béka segge alatt maradsz, ahelyett hogy gondolkozzál, inspirálodj és csinálj egy ennél jobb filmet. Miattatok van ennyire lemaradva Magyarország ,mert ahelyett hogy cselekedne bárki is inkább otthon a számítogép előtt ültök egész nap, veritek a farkatokat és nálatok sokkal nagyobb emberek munkáját mocskoljátok, közben senkik vagytok mellette. Nem szenvedtek meg semmiért ,és azoknak az emberek munkáját mocskoljátok akik keményen megdolgoztak a sikerükért.
171
háát! másodszorra sem sikerült végignéznem!
170
Szeretem a Transformers filmeket nekem tettszettez is nem untam és látványban ott volt nagyon köszönöm.Remélem lesz folytatás ahogy a vége is ezt sugallja
169
Hát ez a rész nagyon jóra sikerült! Imádtam! Szerintem nagyon izgalmas és érdekfeszítő, egyáltalán nem unalmas.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Nem értem a negatív kommenteket, ez a rész vetekedik az első két rész színvonalával. Nekem ez a rész volt az ami egy kicsit más mint az előzők és ez nagyon megfogott... Bevallom, hogy a 4. rész tényleg nem sikerült annyira fergetegesre, de ettől még szuper volt.
Viszont ez visz mindent 10/10
168
Feltűnt valakinek is, hogy Stanley Tucci, benne volt a 4 meg az 5-ben is? Még a 4-ben üzletember volt, vagy mifene, itt meg Merlin!