Transformers: Az utolsó lovag (2017)

Transformers: The Last Knight

Értékeléshez regisztráció szükséges!
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS - AZ UTOLSÓ LOVAGban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

183
Köszi a feltöltést! Nekem tetszett,bár kissé elcsépeltnek érzem lassan az Optimus-Megatron harcot... és a testvérem voltál dolgot. Kíváncsi lennék mikor hal már meg végleg ez a Megatron...
181
Jó volt, pörgős volt, és felvezetett egy újabb részt
180
7/10 tetszet de több jelenet is leehettt volna "Nemezis,, Fővezérről.
179
Nekem tetszett. Más mit gondol róla,az meg nem érdekel...
178
nagyon untam.
unalmas volt.
4 órán keresztül ment, mert közben telefonáltam, kiolvastam a szórólapokat
ha lett volna jobb dolgom, még a körmeimet is lereszeltem volna...
de nem volt
177
nekem nyagyon tecet édemes megnézni nem úlamas film 10/10
176
Nekem nagyon tetszett! Talán később még egyszer nézhető. Optimus belépői kicsit már sablonosak, az egész filmben egy mellék szereplő az én meglátásom szerint.
175
Nem rossz a film, bár, nekem már a 3-madik rész után gyengék a transformers filmek, persze, a transfomers világ az bővül, de nem is tudom, a negyedik és ez iránt a rész után szintén ugyan azt érzem, bár, kicsit érdekes, hogy belevittek egy kis ezt, egy kis azt, de nem volt rossz, de az első és a második résztől nem jobb! Ez fix, de legalább, mint már írtam, bővül a story története, ezért is volt jó megnézni.

Grandmaya : Teljesen meghatott amit írtál, mert gondoltam rá, hogy én is írok egy ilyen beszámolót, persze az én stílusommal, de ez is nagyon tetszett!
174
Elég hosszú komment lesz, mert nem csak a filmről alkotott véleményemet foglalja magába.

A film.
Látványos, tényleg leköti az ember figyelmét. Nekem őszintén szólva inkább egy különálló filmnek felel meg. Kissé kavart a történet, legalábbis számomra. Ami nagyon zavart, az a (inkább spolier-be rakom)...
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Összességében tetszett, a látvány kárpótolt engem a zavaró részekért. Transformers rajongóknak ajánlom, vagy aki szereti a látványos, akció dús filmeket.

A most következő kis megjegyzésem NEM spoiler, hanem azoknak szól, akik gyerekesen lereagálják egymást a vélemények miatt. Tehát a filmhez nincs köze, csak nem akarom, hogy kilométeres helyet foglaljak. Előre szólok: nem fogok válasszal méltatni senkit aki reagál a lenti kis megjegyzésemre. Én úgy éreztem ezt itt kell hagyjam, én így gondolkodom erről a dologról. Számomra ezzel ki is merült a téma, emiatt sem fogok többet foglalkozni vele.

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!