Transformers: Az utolsó lovag (2017)

Transformers: The Last Knight

Értékeléshez regisztráció szükséges!
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS - AZ UTOLSÓ LOVAGban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

168
Feltűnt valakinek is, hogy Stanley Tucci, benne volt a 4 meg az 5-ben is? Még a 4-ben üzletember volt, vagy mifene, itt meg Merlin!
167
Nagy rajongója voltam a sorozatnak..
Már a 4. rész sem tetszett annyira, de ez tényleg katasztrofálisan rossz lett.
Nagyon unalmas lett, a robotokat keveset látjuk, a szereplőkön is látszik hogy eléggé unták, és a Megatron VS. Optimus csata is szánalmas, 1 rúgással elintézi a legnagyobb ellenfelét, ja és drámai jelenet nuku, Edmund halálán kívül. Talán a látvány ami tényleg nagyon részletes, bár már az is túl volt tolva. Nekem csalódás.. 10/4
166
szeretem a transformers filmeket ez is jó volt de sztem kicsit hosszúra sikeredett. rövidebbe is betehették volna de mindegy így is megnéztem és nem volt rossz.
165
Az első egy óra borzalom. Ezután jó ívet vesz a cselekmény és a végére egész izgalmas lesz.
Ennek két és fél óra helyett egy másfél órás filmnek kéne lennie és megérné megnézni.
Aki az előző részek élményét (vagy azok talán csak töredékét) akarja, kezdje egy órától a filmet.
163
Még a 4. résznél is borzasztóbb. Kár a Transformersért, gyerekkorom kedvenc mesefilmje volt, de ez a pöcetöltelék teljesen tönkreteszi. Az első mozi még jó volt, a másodiknál a fél szemet behunyva kellett nézni a sok idióta hülyeség miatt (fingó robot, kúró robot stb.), a harmadik rész egész jól sikerült, leszámítva a borzalmas szőke ficsát benne, a negyedik egy nem működő, túl sokat akaró zagyvaság lett ... ezt a legutóbbi részt viszont már húsz percig sem bírtam nézni, elkapcsoltam. Nem sok filmmel teszek ilyet (a Csodanő járt még így), de ez ... se füle se farka zagyvaság.

Akit érdekel a transzformerek világa, inkább mentőbotokat vagy a TF prime első két évadát nézze. Azok dacára annak, hogy rajz- ill. mesefilmek, kenterbe verik M. Baynek ezeket a kamerás böfögéseit.
162
Nekem ez a rész egyáltalán nem tetszett 3/10
161
nagyon jó volt, köszönöm a feltöltést.
160
scipi felhasználó mindent tökéletesen leírt, én se tudnám jobban megfogalmazni.
Nagyon jó ahogy a többi rész is.
Ne vegyétek komolyan a negatív kommenteket.
159
Ezer hála hogy fel lett téve dvd minőségbe is