Vérmesék (2013)

The Family

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Manzoniéknak, a hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred, a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti-parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. 20 millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse Franket, feleségét Maggiet, és két vadóc kamasz gyerekét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

98
Minőségi film! Komolyan mondom. Túlszárnyalta minden elvárásom. És külön köszönet érte, hogy De Niroról nem derült ki hogy igazából CIA ügynök.

Szellemes ugyan akkor elgondolkodtató. Tetszik az a kis őrlődés amit De Niro atyánk előad. Ezt bármikor bárki meg tudja magán csinálni. Elgondolkodni, hogy mit csinált eddig. Elégedett-e azzal. Többet akar? Máshogy akar? Nos a lehetőség adott mindenkinek.

Még egy fontos dolog. Egyszer és minden korra bebizonyosodott (főleg magam számára) hogy ne ítélj cím alapján.
Én a mozi élményt hálásan köszönöm úgy az oldalnak mint a feltöltőnek.
97
Perfetto !
10/10.
96
Nagyon jó, nézzétek!!! 10)10
94
Megunhatatlan. Egyszerűen tökéletes kikapcsolódás. Először a könyvet olvastam (Malavita) és nagyon örültem, hogy filmet is csináltak belőle. Kicsit sem csalódtam. Ajánlom mindenkinek!
92
jó volt ujjranézni
91
Nagyon tetszett, megnevettetett... 10/10
90
Nagyon jó film volt! Pozitívan csalódtam! 8/10 THX