Bűbáj és kéjelgés (2013)

Las brujas de Zugarramurdi

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tönkrement házasságukban megcsömörlött és anyagilag legatyásodott férfiak egy csoportja arra a következtetésre jut, hogy további boldogulásuk érdekében rabolni kénytelenek.
A csalódott ex-férjek José vezetésével egy zacit vesznek célba és tetemes mennyiségű arannyal távoznának, ha a menekülő autójukat egyikőjük felesége nem vitte volna el éppen vásárolni. A frissen bűnözőkké vált férfiakat egy szintén elvált taxis menti ki szorult helyzetükből és a csoport észak felé veszi az irányt.
Ahhoz viszont, hogy Franciaországba jussanak, keresztül kell hajtaniuk Baszkföld sűrű erdőjén, ahol ősidők óta emberevő boszorkányok tanyáznak.
A csapdába csalt férfiak egy elhagyott kúriába menekülve próbálják menteni életüket és drága zsákmányukat, ahhoz azonban, hogy túléljék a boszorkák haragját, szembe kell nézniük férfiúi hibáikkal és át kell értékelniük az ellenkező nem felé tanúsított magatartásukat.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
az a baj hogy a horror amugy is necces kategoria de ha ilyen össze-vissza komenteket irtok a büdös életbe nem találok egy igazi beszarós filmet pedig azt keresek
28
Egyszer meg lehet nézni.Pár jó jelenet van benne.10/6
27
vannak benne jó pillanatok, nem kár, hogy megnéztem, de ez elmebeteg és szörnyű film... ki talál ki ilyet ?
26
Öcsém...hát elmebetegség a köbön
Van pár Durva jó párbeszéd, de ha idéznék büntit kapnék...nézzétek meg. Igaz az első 20 percen át kell esni, mint egy petting de aztán jön a durvulás
23
Tetszett! Az teny, hogy nagyon beteg de ebben a filmben pont ez adja a hangulatot! Ajanlom mindenkinek 1x mindenkepp meg kell nezni! HALALI ! Pontszam: 10/8
22
hatalmas volt, kicsit beteg, de haláli
aki szereti az elvont beteges humort, annak ajánlani lehet csak