Felelsz vagy mersz (2018) (2018)

Truth or Dare 2018

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A cselekményt tekintve a Végső állomás-filmeket idéző horrorban egy ártatlannak induló felelsz vagy mersz játék halálosra fordul, miután valamiféle természetfeletti erő elkezdi megbüntetni az azt játszó fiatalok közül azokat, akik hazudnak, vagy nem merik megtenni azt, amit bevállaltak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   
  Vev.io
  Vev.io tárhely 
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

60
internetre is kár volt feltölteni
59
atom gyenge tini mese, nyálas megcsalizós bénan meghalós..
58
Miért kell telebaszarintani a hozzászólásokat minden újabb filmnél ezekkel a weblap címekkel? Kik ezek, vagy nem látják, h más más is megírta az amit ők is, nem lehet bannolni őket?
57
Miért kell telebaszarintani a hozzászólásokat minden újabb filmnél ezekkel a weblap címekkel? Kik ezek, vagy nem látják, h más más is megírta az amit ők is, nem lehet bannolni őket?
56
Violett Beane miatt néztem meg. Kellemes csalódás volt. Horrorfilmnek gyenge, de thrillernek elég jó. A forgatókönyv drámai része nagyon jól meg van írva, illetve nagyrészt a két barátnő kapcsolata köré épülő story is jól meg van írva. Nagyon kreatívak voltak a készítők a kegyetlen felelések és merések ötleteivel kapcsolatban (azzal meg pláne, hogy ezek teljesítése miket okoz és még meg is csavarták a játékot azzal, hogy 2 felelés után a soron következőnek mernie kell (, aki, pedig a merést választja az megvédi a következő két embert attól, hogy merniük kelljen ezzel védve őket). Megindító volt látni, ahogy Olívia harcol Markiért és, ahogy Markie harcol Oliviáért a játék kegyetlensége és brutalitása ellenére is és, ahogy Markie őszintén meg tud bocsájtani Olíviának és újra teljesen megbízik benne. Ami a Nagyon kreatív ötlet volt a készítőktől, hogy Calux meg tudja akadályozni, hogy leállítsák a játékot, illetve az is, hogy Olívia be tudja vonni Caluxot a játékba. Nagyon tetszett a végén, hogy Olívia annak ellenére, hogy kb. mindenkit a világon veszélybe sodor (de ugyanakkor figyelmeztet is mindenkit) Markiet választja (, akinek Olívián kívül már nem maradt senkije) a világ összes emberének biztonsága helyett. 10/7
55
azt hittem jobb lesz amúgy. 1x nézhető és ennyi
54
Megüti a "nézhető" kategóriát. Persze csak akkor ajánlom, ha valaki nagyon unatkozik. 5/10
53
Érdekes az biztos.
52
Láttam már rosszabbat is.
51
Én is rosszabbra számítottam. Egyszer simán nézhető. 5 pont!