My Girl - Az első szerelem (1991)

My Girl

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Vada Sultenfuss életében a halál nagy szerepet játszik, ami rögeszméjévé válik.
Az édesanyját elveszítette és az édesapja egy temetkezési vállalkozásból tartja el a családját. Részt vesz egy költészettel ismerkedő nyári kurzuson, hogy elkápráztassa az angol tanárját, akibe szerelmes. Thomas J., a legjobb barátja "mindenre allergiás" de mindvégig kitart mellette, a lány gátlásait figyelmen kívül hagyva.
Vada apja felveszi a temetkezési vállalkozásába Shellyt, a sminkszakembert és lassan szerelmes lesz belé. Vada őrjöng dühében és mindent megtesz annak érdekében, hogy szétválassza őket.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Úgy utáltam, amikor általánosban az Áció-Káció hetén pussy vakargatás mellé ilyen kényszerfilmeket nyomattak. Inkább hagytak volna 1.) origamizni;2.) Disney-t bámulni (90' végén szuper egész estés rajzfilmek voltak), 3.) sírva Amerikából jöttemezni 50 0000* is vagy bármii, mint ez a hulladék. Igen, voltak a 90' években szuper thrillerek, nagyszerű drámák és könnyes vígjátékok is~ mielőtt a Pepsi életérzés meg a Spears átriszálta és varázsunikornis mázzal telehányta volna a töltött (kötelező jópasi+picsa base board) tini cukiság filmeket a következő évezredre,- de ez a film nem volt közöttük!! Semmi kiemelkedő nem volt benne, analitikus szemmel meg még kiábrándítóbb és hatásvadászabb az egész. Ez a Vada egy hisztériás kis majom volt, ahogyan a forgatókönyvíró is biztosan. Egy igazi, tiszta érzelmi konfliktus nem volt megjelenítve és kibontva ebben a filmben, pedig ne képzeljük, hogy egy 10 éves érzelmi intelligenciája alacsonyabb -bármely szempontból is-, mint egy ,,társas közszinészé", aki felnőttnek kamuzza magát.. Pont ezért és itt bukik hatalmasat a film, valódi érzelmi katarzis helyett egy melankólikus beállítottságú nézőseregre épülő, maníros, manipulatív könnyfakasztó,közönséges fospermetet kap az ember az arcába. Igazi dráma, tényleg! És akkor erre a szennyre építenek még egy második részt, ahol éppúgy, éppolyan idegesítő és bugyuta az egész. Értékelhetetlen. Morál gyerek dráma kell meg gyászfeldolgozás tiszta módra?! Akkor Restless, Édesek és mostohák vagy a Nővérem huga. Mind- tartalmukat tekintve- fényévekre vannak ettől a gagyiságtól. Lehet rajtuk bőgni és nevetni, tessék: ,,funny and moving family films (with high quality)"-et a népnek! 10/1!
11
Aranyos film.
10
Szeretteink szivunkben tovabb elnek. (<3)
Az emlekek jok.Szomoru tortenet.
Pontozasom 10/9.
8
jo fiim volt ne kem csodalatos
7
Nagyon megható. Mindenkinek látnia kell!
6
Nagyon Nagyon szép
5
Nagyon szeretem! 10 / 10
4
Nagyon megható, érzelmekkel teli film!
Végre egy jó történet, szereplők őszinte átélésével!
10/10
3
Nálam benne van a top 10 legjobb filmben, amit láttam. Kihagyhatatlan!