Aranyélet 3. évad (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik. A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat. Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
  1. epizód 
   
  Vev.io
  2. epizód 
   
  Vev.io
  3. epizód 
   
  Vev.io
  4. epizód 
   
  Vev.io
  5. epizód 
   
  Vev.io
  6. epizód 
   
  Vev.io
  7. epizód 
   
  Vev.io
  8. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

37
Magyar szinten a csúcs. Jó, persze van még hova fejlődni, de sok szempontból tényleg ez idehaza a legjobb. Nekem ez 9 pont!
36
Na, ez egy brutálisan gyenge,már-már a [email protected] kategóriába tartozik. Pedig mennyire jó volt az előző két évad...
35
Csak az után szerettem volna értékelni a sorozatot, miután láttam az összes évadot! 10/10!!!
34
A -Vev.io linkek jók csak tovább kell lépni a videóra!
"SKIP AD"
33
az első két évadot nagyon bírtam.Ez a harmadik brutál rossz volt tömény gyilkolás az egész , a káromkodást már nemis említem,mert az megszokott minden magyar filmben. Döbrösi Laura még mindég minden filmjében úgy játszik mintha halálra volna riadva,mert épp ő következik,nagyon amatőr szintű szegény,pedig nagyon nyomják előre,és vadabbnál-vadabb szerepeket osztanak rá,amik nem is illenek őhozzá...Az utolsó 3 rész volt a legrosszabb...A vége összecsapott [email protected] lett. Részemről nagy csalódás volt az előző évadokat megsem közelíti.
31
Nem indul el mi szaarok ezek? Nézetek már utána!?
30
az csak a vége szar, vagy senkinek nem tűnt fel ??????
29
Konkrétan, minden indul

Ez az eddigi legjobb magyar sorozat ami láttam, simán felveszi a versenyt egy Netflix, AMC sorozattal. Sőt...
Lebilincselő, fordulatos... és teljesen valóságszerű...
28
konkrétan egyik se idul