Határvidék (2007)

Borderland

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor három Texas-beli egyetemi hallgató egy mexikói határ melletti városba utazik a diplomaosztójuk estéjén, az utolsó dolog amire számítanak, az, hogy szembe kell nézniük a saját halálukkal. Egy olyan ősi törzset találnak, akik emberi áldozatokat szoktak bemutatni. És most ők lesznek az áldozatok. Az igaz történeteken alapuló film egy olyan történetet mesél el, ami keveréke a Texas-i láncfűrészes gyilkos zord világának és a Capote Hidegvérrel-jének tiszta valóságának. A film egy paranoival, félelemmel és rettegéssel átitatott világot idéz elénk.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

23
Nem valami jó! Azért nem egy Motel típusú film! Egyszer nézhető! 10/4.
22
Beteg. Köszi!
21
Valójában céltalan gyilkolászás és kínzás a film lényege, bármilyen valóságalapja van is. Nem jó film.
19
Adolfo Jesus Constanzo adta az alaptémát. Santeria pap volt Mexicoban, aki emberáldozatokkal akarta még erősebbé tenni a drogkartellt, amit vezetett.1989-ben halt meg. Öngyilkos lett, miután a rendőrség leleplezte. Ha hitelesen hozták volna le a filmet, az sokkal durvább lenne ennél. Szegény amerikai srácot akit elkaptak,lefejezték, majd kivették a szerveit és megfőzték egy üstben,. A rendőrök rengeteg testet találtak azon a farmon, ahol a fiút tartották fogva. Akit érdekel a valódi story, talál róla videót a youtube-on. Durva...
18
szenvedés egy film 10/3
17
Jó film ez, csak végig kell szenvedni.
15
Bocsi...De ez kritikán aluli film volt
14
Valami darabolós filmecsake lenne , de a közepén majdnem bealudtam , egyszer nézhetös