Millió dolláros bébi (2004)

Million Dollar Baby

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Frankie Dunn pályája során számos fantasztikus bunyóst edzett és menedzselt. Legfőbb tanítása, mely vezérli az életét is, hogy a legfontosabb az, hogy mindig védd magad. Mióta elidegenedett a lányától, Frankie jó ideje senkit sem engedett közel magához. Egyetlen barátja Hepaj, az egykori bokszoló, aki rendben tartja Frankie edzőtermét, és tudja, hogy a mogorva külső olyan embert takar, aki az elmúlt 23 évben szinte minden nap misére járt, keresve a megbocsátást, amely valahogy mégsem adatik meg neki. Aztán egy nap Maggie Fitzgerald besétál az edzőterembe.
Maggie-nek sosem jutott sok semmiből, de van benne valami, ami csak keveseknek adatik meg: tudja, mit akar, és bármit hajlandó megtenni érte. Az élete állandó küzdelem, amit nyers tehetségével, kizökkenthetetlen koncentrálásával és elképesztő akaraterejével képes túlélni. Ám mindennél jobban vágyik arra, hogy valaki higgyen benne. Frankie-nek a legkevésbé sem hiányzik ez a fajta felelősség - a kockázatról nem is beszélve. Közli Maggie-vel a nyers, kemény igazságot: a lány túl öreg már a bokszhoz, ő pedig nem edz nőket. Ám a "nem" nem jelent semmit, ha az embernek nincs választása. Maggie nem hajlandó vagy nem képes feladni élete álmát, így nap mint nap széthajtja magát az edzőteremben, és egyedül Hepaj bátorítja. Frankie végül megadja magát Maggie elszántságának, és vonakodva bár, de elvállalja a tanítását.
Mester és tanítványa hol kimerítik, hol inspirálják egymást, és ráébrednek, hogy közös bennük a küzdőszellem, mely legyőzi múltjuk fájdalmát és veszteségeit. Megtalálják egymásban azt a fajta családi kötődést, amit oly régen elvesztettek. Csak azt nem tudják, hogy hamarosan egy olyan harccal kell szembesülniük, amelyhez több lélekre és bátorságra lesz szükség, mint eddig bármihez.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

38
3x láttam már ezt a filmet. A végén mindig gombóc van a torkomban. Aki nem látta, annak üzenem. Az egyik legjobb és legmeghatóbb fim melyet valaha is láttam.

Ékes példája, hogy a gyengébbik NEM mindig erősebb volt és lesz is...
Úgy tudom nem igaz történet, de ki tudja valahol valaki talán átélte ezt.
10/10!

37
Óriási! A legnagyobb! 10/10
35
Ki merem jelenteni, hogy a sok fantasztikus film közül, amiket Clint Eastwood valaha rendezett, ez lett az eddigi legjobb és nem véletlenül. Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz életed legvidámabb filmje, de ezt az alkotást mindenképp látnod kell, függetlenül attól, hogy szereted e a bokszot vagy sem 10/10
34
Nekem annak idején nagon bejött.Ja,hogy a vége szomorú?A film a megszállottságról szól,csak így lehet vége.Hilary Swank nagyot alakított.Jogos a 9.5 pontszám.
33
Óriási film ; szereplők ; rendezés 10/10 a vége tré sajna tragédia miatt
32
Rég láttam a filmet de most ujra megnéztem.Most is mind anno lenyügözö.Szomoru a vége de nagyon jo alakitást láthatunk Hillary Swank-töl. 10/10
31
10/8 de csak azért mert a vége nem happy De aki nem látta még ne hadja ki!!
30
Hát, én egyszer láttam, többet viszont nem szeretném.
Nagyon nehéz téma jó a film, jól van megcsinálva, nem unalmas, nem vontatott, de többet nem.
Hillary Swank filmjeit amúgy is úgy kerülöm mint a pestist.
Az öreg Clint Eastwood fenomális benne mint mindig.
29
Nagyon szomoru es elkeserito veget ert,de megerte bajnok lenni!Pontozasom 10/9.