Vigyázz, kész, szörf 2. (2017)

Surf's Up 2: WaveMania

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

16
Nagyon jó,érdekes,vicces 10/9
15
Az elso resze erosebb volt.Pontozasom 10/8.
14
Az első része nem volt rossz, bár nem fogom sokszor megnézni... de ez sajnos nekem nem hozta a színvonalat. Nekem valahogy nagyon erőltetett az egész. Aki látta az első részt megnézheti ezt is, de sokat ne várjon. Egy délutáni lefoglalása a gyereknek, semmi több.
11
Az első része sem volt kirobbanóan jó, de ez valami tömény borzalom- sajnos [uncsi/erőltetett/ ötlettelen] 10/1
10
Jópofa és szórakoztató szerintem hozza az első rész szintjét, de ezt döntse el mindenki maga. 10/9
9
Hát az első részét nem tudja felülmúlni! Ez gyengébb alkotás. Ne értsen félre senki aranyos mese lehet rajta nevetni de az első rész 1.000.000. jobb volt mint ez! 10/5
8
Jó volt.
Csak azt nem értem,hogy ha az első részben még nagy Z volt a példaképe akkor ebben miért a nagy ötöst isteníti,readásul még benne sincsen nagy z!!!