War of the Arrows (2011)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A fiatal Nam-Ji és a húga, Ja-In, alig tudnak elmenekülni az otthonukból, amikor a családjuk áldozatul esik az országot sújtó politikai rivalizálásnak. Az apjuk egyik barátjánál lelnek menedékre, ahol tizenhárom éven át rejtőzködve kénytelenek élni. A fiú eközben szorgalmasan képzi magát, mestere lesz az íjhasználatnak. Amikor bekövetkezik a mongol invázió, a már felcseperedett páros kemény próbatétel elé kerül, csakúgy, mint a befogadó családjuk, és az egész ország.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Raptu.com
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Nagyszerűen összetett film. A szereplők nagyot alakítottak.
10/10
16
Remek volt a film , de az előzetes nem kicsit hibás . Nincs a filmben egyetlen mongol sem , nem hogy mongol invázió . A Mandzsuk támadják meg az országát , akiknek semmi közük a Mongolokhoz . De erről persze nem a film tehet , az kitűnő .
15
Fantasztikusan jó volt! Észre se vettem, hogy cirka 120 perces a film, úgy elrepült. Aki szereti a pörgős akciófilmeket, történelmi köntösben, eyecandy nélkül, feltétlenül nézze meg.
14
Nagyon jó film!
Köszönöm.
13
Köszönöm! Nagyon ott volt. Nálam 10-es. Köszönöm mindenki munkáját!
12
Nagyszerű film volt!! Nagyon szeretem a koreai történelmi sorozatokat, filmeket.Fantasztikusan magas színvonalú a színészek játéka, az emberfeletti erőnlétet kívánó harci jelenetek. Sohasem csalódom bennük.Halivúúd a nyomába sem érhet!!Köszönöm a fordító és a feltöltő munkátokat. 10/10
11
Szép film volt, tetszett +++. Egy ázsiai fimben az is lehet főhős, aki közben megsérül, téved, nem muszáj lelépnie a pénzzel, és nem kell mindenképp megd.gnia a jócsajt. Elég ha emberi értékei vannak, többek között pont ezt is szeretem a keleti filmekben.
10
Izgalmas történelmi akciófilm volt, érdemes volt megnéznem, tetszett. Köszönöm, hogy láthattam.
9
Két este kínlódtam végig a filmet, kár volt... 10/3
8
erdmes megnezni a filmet